Produkty pro červené brýle pro ženy (26)

Givry 1er Cru Clos Jus

Givry 1er Cru Clos Jus

Le Pinot Noir, cépage emblématique des grands vins rouges de Bourgogne. CLIMAT Situé sur la commune de Dracy-le-Fort, le climat “Clos Jus”, classé en Premier Cru, est une parcelle de 6 hectares et 55 ares ceinte de murets. Nos vignes puisent dans une terre rouge argilo-calcaire, des sous-sols très calcaires et caillouteux, toute l’intensité et la profondeur qui caractérisent notre Givry 1er Cru “Clos Jus”. Vinification et élevage Récolte des raisins à parfaite maturité. Tri sélectif des meilleures grappes grâce à une analyse photométrique a réception de la vendange. Cuvaison pendant 15 jours. Pressurage pneumatique afin de préserver la qualité des jus. Fermentation malo-lactique en fûts. Élevage en fûts (fûts neufs et fûts de 5 ans d’âge) pendant 12 mois. Mise en bouteille au moment optimal et repos du vin avant la commercialisation. NOTES DE Dégust ation Ce vin à la robe rouge cerise révèle un nez complexe Température de service:16 - 18°C
Chateau Cazeau šumivé víno bílé Cremant de Bordeaux Brut - Šumivé víno Bordeaux Bílé AOP Cremant de Bordeaux Brut Blanc

Chateau Cazeau šumivé víno bílé Cremant de Bordeaux Brut - Šumivé víno Bordeaux Bílé AOP Cremant de Bordeaux Brut Blanc

PŮVOD Šumivé víno Bordeaux Crémant Blanc Château Cazeau se pyšní nádhernou girondinskou chartreuse, jejíž původ sahá až do 16. století. Nachází se ideálně v Gornacu, podél jedné z nejstarších cest regionu Entre-Deux-Mers, jen několik kilometrů východně od Sauveterre de Guyenne. Jeho vinice se rozprostírá na více než 300 hektarech, což mu poskytuje výjimečnou polohu na jílovito-vápencových svazích dosahujících nadmořské výšky 110 metrů, s převážně jižní expozicí. Vinné révy, vysazené kolem château, jsou pečlivě rozděleny mezi červené a bílé odrůdy podle terroirů. S průměrným věkem 35 let jsou vinné révy pečlivě pěstovány tradičními metodami, s respektem k životnímu prostředí. Velký vinařský závod je vybaven všemi moderními zařízeními (řízení teploty, pneumatické lisy, mikro-oxygenace) nezbytnými pro výrobu kvalitních vín.
Ulysse Cider 75cl - Tonic Cider - Domaine Flaguerie

Ulysse Cider 75cl - Tonic Cider - Domaine Flaguerie

Ulysse je osvěžující lehce perlivý brut jablečný mošt s lesklým, čirým vzhledem a žlutooranžovou barvou. Vůně je ovocná, první dojem je kyselý a ovocný. Závěr přináší náznak hořkosti. Celkově příjemně svěží. Hrubá hmotnost: 1340g / 2,2lb Hmotnost krabice 6: 9kg / 19,8lb
Šampaňské Franck Bonville - Brut Grand Cru Blanc de blancs

Šampaňské Franck Bonville - Brut Grand Cru Blanc de blancs

Víno: Cuvée Brut Grand Cru z vinařství Franck Bonville je nádherným příkladem vyjádření Chardonnay v Champagne. Mineralita, čistota a lahodný křídový aspekt se vyznačují touto vynikající lahví, která je ideální pro aperitiv a probuzení chuťových pohárků. Aroma citrusů (citron, grapefruit) a zeleného jablka se s noblesou snoubí s velmi jemnými bublinkami, což celku dodává nesmírně příjemný vzdušný charakter. Skvělý Blanc de blancs, který by měl být v každém skleničce! století, kdy Alfred Bonville zakoupil své první parcely v roce 1900. Od 30. let 20. století se dobrodružství stává vážnějším a rodina kupuje vinařský dům v Avize, několik kilometrů na jih od Epernay. Franck Bonville se poté připojuje k otci na vinařství. Ten úspěšně rozvine podnikání a v roce 1945 uvede na trh první lahve pod jménem Bonville. Objem: 75cl Typ: Šumivé víno Dosáž: Brut (6,7g/L) Hrozny: 100% Chardonnay AOC: Champagne Grand Cru Skladování: K pití ihned a k uchování až do roku 2030 Teplota podávání: 8-10°C
BIERES IXO BLONDE - Piva

BIERES IXO BLONDE - Piva

La Horia IXO byla naší první tvorbou ve spolupráci s naším mistrem sládkem, který sídlí v Navarre. La Horia je světlé pivo ve stylu Helles (světlé v němčině) s nízkým kvašením. S její zlatavou blond barvou je to lehké světlé pivo s sladovou chutí, které odhaluje květinové a bylinkové aroma. Je to osvěžující pivo, které se velmi snadno pije.
Eau de vie

Eau de vie

Neodolatelné obiloviny to je autentická chuť místních obilovin. Uvařili jsme, fermentovali a destilovali plody práce zemědělců, kteří orali a zasévali vybrané odrůdy v Bretani. Neodolatelné obiloviny, to je spolupráce země na tomto procesu.
AOC TRADICE SLADKÉ PŘÍRODNÍ VÍNO - MUSCAT DE LUNEL

AOC TRADICE SLADKÉ PŘÍRODNÍ VÍNO - MUSCAT DE LUNEL

Od roku 1957 na tradičním spojení, Toto přírodní sladké víno se nachází na vrcholu našich prodejů díky své krásně jantarové barvě. Toto je sladký muscat, jaký máme rádi, díky jeho vůním melounu, broskve, meruňky, ale také eukalyptu. Ústa úspěšně spojují delikátní sladkost a svěžest. Je to křehká rovnováha, která zde odráží terroir muscatů z Lunelu. Dostupné v lahvích nebo na váhu.
Cuvée Odette 2010

Cuvée Odette 2010

Sklizeň probíhá ručně, fermentace se provádí tradičně pod kontrolou teploty, s pravidelným přehazováním ráno a večer po celou dobu fermentace. Následně je toto víno zráno v sudech z francouzského dubu po dobu 12 měsíců. Nos zralé, zavařené ovoce, smíchané s náznaky vanilky a pražení. Ústa dokonale vyvážená, nabízí kulatost a tuk, spočívá na přítomné a harmonické tkanině tříslovin a pokračuje v krásné perzistenci ovocnosti. Celkový dojem je to víno vysoké kvality, které lze degustovat již nyní nebo uchovat na několik let. Doporučuje se podávat mezi 16 a 18 °C. Produkt: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Zráno v sudech z dubu Plocha: 1 ha Odrůda: 100% Merlot Terroir: jílovito-vápencová půda Vzhled: čirý, jasný, karmínové barvy
Cuvée Jeannot – Suchý Muscat

Cuvée Jeannot – Suchý Muscat

Toto víno vyrobené z hroznů muscat petit grain a muscat d’Alexandrie pochází ze starých vinic na jílovitých písčitých půdách, které se nacházejí na úpatí Albères a vrcholu Canigou. Přinese vám svou svěžest jak jako aperitiv, tak k rybě.
Cuvée Noémie – Rosé

Cuvée Noémie – Rosé

Naše cuvée Noémie je součtem naší vášně a naší práce. Výběr parcel s nízkým výnosem, vinifikace v dubových sudech pro bílé víno, zrání v dubových sudech pro červené víno. Cuvée vysoké expresivity s bohatým a trvalým charakterem, které najde své místo na gastronomickém stole.
Burgundské Bílé - Saint-Véran

Burgundské Bílé - Saint-Véran

Vinařství: Až na samém jihu Burgundska, na hranici s Beaujolais, oblast apelace přesahuje rozlohu vesnice. Vesnice Saint-Vérand má "d", apelace nikoli, protože se sklízí ze šesti vesnic. Apelace byla založena v roce 1971, je to předposlední apelace udělená v oblasti Mâconnais. Vinařství: Půda: jurský vápenec, který pokračuje v vápenatých vrstvách Côte d'Or, ideální pro Chardonnay. Denzita výsadby: 8 500 keřů/hektar. Řez: Guyot. Věk: 70 až 80 let. Sklizeň: Ruční. Výnosy: záměrně nízké, mezi 35 a 40 hektolitry na hektar v závislosti na roce. Malé hrozny s vysokou koncentrací cukru. Vinifikace: Velmi dlouhá vinifikace, za studena (mezi 15 °C a 20 °C). Zrání: 20 % zrání v dubových sudech po 3 až 5 vínech. Zbytek zrání v nádobách po dobu 6 až 8 měsíců na jemných kalech.
Šampaňské 1er Cru Chamery - C. DE RESERVE Extra-brut - Šampaňské

Šampaňské 1er Cru Chamery - C. DE RESERVE Extra-brut - Šampaňské

Živá a tonizující chuť, jemné perlení. Domaine: CHAMPAGNE PERSEVAL-FARGE Appelace: CHAMPAGNE Region: CHAMPAGNE Barva: Bílá Hrozny: 17% Meunier, 34% Pinot Noir, 49% Chardonnay Způsob pěstování: Organická konverze Objem: 75cl Hmotnost: 1 kg
Reuilly Rouge 2020 Cuvée Elegance

Reuilly Rouge 2020 Cuvée Elegance

Červená Odrůda 100% Pinot Noir – Zrál v Sudu Vinařská Oblast: Střední Loira Přirozená Oblast: Le Berry Typ Půdy: Hlinitý Štěrk Průměrný Výnos: 45hl/ha Teplota Podávání: 14°
Edelzwicker - Nezbytnosti

Edelzwicker - Nezbytnosti

Suchý a ovocný, ideální pro kirs, do kuchyně nebo na každodenní použití. Lahev 100 cL. Srážky: 550 mm/rok Věk: 30 let Zrání: 8 až 9 měsíců v tradiční nerezové nádobě Alkohol: 12% Cukr: <2g/L Celková kyselost: 4,0g/L Teplota podávání: 8 – 10°C Skladovatelnost: 3 roky
Malina Ostružina x2 od Christine Arbel Paříž

Malina Ostružina x2 od Christine Arbel Paříž

Christine Arbel Paris Eau de toilette Mûre-Framboise 30ml Parfém pro mladou ženu Sada 2 flakonů po 30ml Gurmánská vůně ostružin, malin a fialek Obsah: 30 ml Hlava: Liči - Bergamot Srdce: Ostružina - Malina Základ: Vanilka - Pižmo - Santal
Dubový sud, Champagne Germar Breton

Dubový sud, Champagne Germar Breton

Autentické šampaňské par excellence, cuvée Fût de Chêne se vyznačuje svou silou, elegancí a svěžestí. Jeho zrání ve velkých dubových sudech od sklizně až po lahvování z něj činí šampaňské, které nezůstává bez povšimnutí.
Bio červený vinný ocet 6% LEONY

Bio červený vinný ocet 6% LEONY

Ingredience : 100% Bio červený vinný ocet 6° Doporučení k použití : Používejte do zálivek, salátů, syrové zeleniny a marinád. Tento produkt je také k dispozici v lahvích o objemu 25, 50 cl, v cubech o objemu 3-5-10 litrů a v sudech o objemu 220 litrů.
CANAILLE SPIRIT HIBISKUS 33CL - Originální Nealkoholický Medový Nápoj

CANAILLE SPIRIT HIBISKUS 33CL - Originální Nealkoholický Medový Nápoj

La Canaille Spirit Hibiscus je stejně jako její starší sestra, pečlivě jsme vybrali ty nejlepší ingredience odsud i odkudkoli: jemná kyselost ibišku, sladká hořkost verbeny... dokonale zjemněné spojením medu a našich jablek sklizených v plné zralosti nenechají tvé chuťové pohárky chladnými.
Viré-Clessé

Viré-Clessé

Jasně žluté šaty se zlatými odlesky. Jemné, přímé, s ovocnými tóny (žlutý citron, mučenka) a minerálními náznaky. Štědré, patro je čisté, přesné s náznaky citrusů a bílého ovoce. Slané, osvěžující zakončení.
Givry 1er Cru

Givry 1er Cru

Purpurová róba. Intenzivní tóny višní a černého rybízu. Sametová a masitá, patro je hedvábné s náznaky koření a lékořice. Tanniny jsou jemné, závěr je vytrvalý.
Jérôme Arnoux - Cellier des Tiercelines - Arbois - Nuance 2018

Jérôme Arnoux - Cellier des Tiercelines - Arbois - Nuance 2018

Víno: Cuvée Nuance od Jérôme Arnouxe je lahodná směs Chardonnay a Savagnin, která představuje skvělý úvod pro ty, kteří by se chtěli později vyzkoušet radosti z Vin Jaune. Ve skutečnosti, zatímco Chardonnay je zde vinifikováno klasickým způsobem v sudech (velkých dřevěných nádobách), Savagnin je vinifikován pod kvasnicovým závojem, podobně jako víno jaune, po dobu více než dvou let. Výsledkem je víno, které na začátku nabízí ovocné aroma citrusů a broskví, zatímco oxidační znaky se objevují ve střední a závěrečné části chuti s tóny ořechů, lískových ořechů a kari. Celkově je víno velmi dobře vyvážené, chutné a bude ideálním společníkem k zralému comté, bílým masům a krémovým rybám nebo exotické kuchyni! Objem: 75cl Typ: Bílé víno Odrůdy: 75% Chardonnay, 25% Savagnin AOC: Arbois Skladování: K pití již nyní a k uchování až do roku 2033 Teplota podávání: 11-13°C
Cidre Circé - Cider z Normandie

Cidre Circé - Cider z Normandie

Circé je ovocné, mírně kyselé cider. Jeho barva je zlatá a lesklá. Ovocná vůně je jasná a přitažlivá. V ústech je chuť kyselá, obklopená jemnou perlivostí. Závěr je svěží a mírně sladký. hrubá hmotnost: 1340g Hmotnost kartonu 6: 8,5kg
BIERES IXO BLANCHE - Piva

BIERES IXO BLANCHE - Piva

La Xuria IXO je silné a výrazné pšeničné pivo. Perfektně vyvážené, nabízí v ústech kulatý pocit díky směsi 3 sladů. Pšeničný slad přináší trochu pikantnosti a sladké tóny, zatímco ovesný slad dodává krémový nádech. S lehce zakalenou barvou nabízí ovocné citrusové aroma podpořené špetkou kořeněného růžového pepře.
SPIRITUEUX ARANA - Likéry a destiláty

SPIRITUEUX ARANA - Likéry a destiláty

Abychom rozšířili naši nabídku lihovin, rozhodla se společnost Egiazki pracovat na ginu s chutěmi Baskicka, který využívá trnku. Receptura umožňuje spojit sladkost trnky s tonickým charakterem jalovcových bobulí. Tato ovocná kombinace vytváří velmi harmonický gin: jemný, málo hořký, zároveň tonický a svěží. Při degustaci je nos květinový a rafinovaný, a chuť je poznamenaná trnkou. Gin Arana vás okouzlí svou rafinovanou hořkostí a vůněmi citrusů, absintu a zázvoru.
Chénas - V Nirvat

Chénas - V Nirvat

Web: na samém severu oblasti Beaujolais, jeden z deseti crus této apelace. Je to malý bratr Moulin à Vent. Historie & tradice: Poklidný jako jeho granitové terroir, elegantní jako les dubů, který by mohl nahradit, se říká, že Chénas umí probudit patro kořeněnými chutěmi. Velmi vyhledávaný, je nej 'vzácným' z Crus Beaujolais. Vinařství: Půda: Růžový granit Hustota výsadby: 9 000 keřů/ha pro kontrolu síly odrůdy. Řez: pohárkový, velmi krátký, umožňuje kontrolovat výnosy. Vinifikace: Sklizeň: ruční. Metoda: tradiční Beaujolais, semi-karbonická, v celých hroznech. Macerace: 6 až 10 dní. Zrání: v nádobě. Degustace: Červená barva s krásnými fialovými odlesky, tato cuvée uvolňuje komplexní vůně červeného ovoce a rybízu, doprovázené náznaky mandle. Po jasném útoku víno zaplní celou ústa.
Mátový Likér - Egiazki - Řemeslný Mátový Likér

Mátový Likér - Egiazki - Řemeslný Mátový Likér

Velký klasický nápoj v rodině likérů, v Egiazki jsme rychle rozhodli vytvořit naši vlastní recepturu mátového likéru. Naše řada likérů hraje více s sladkostí a jemností, zde jsme vsadili na intenzitu a svěžest. Kromě své svěžesti se Menta Egiazki vyznačuje svou lehkostí, kulatostí a jemnými kořeněnými tóny. Tento vyvážený efekt jsme dosáhli kombinací dvou odrůd máty, jedné pikantní a druhé zelené. První přináší pocit naprosté svěžesti a druhá zjemňuje tuto jemnou směs. Naše receptura je vyrobena z přírodních esencí máty peprné a listů máty, které byly získány destilací. Také byste měl vědět, že tato krásná zelená barva, kterou Menta vykazuje, neskrývá nadbytek cukru a pouze posiluje pocit svěžesti v ústech.